Noaptea sufletelor

Un blog despre dependenţa de adevăr

Noaptea Sufletelor

Care este legătura între Constelația Lebedei, un avion prăbușit în jungla amazoniană din Peru, doi tineri IT-iști care se trezesc peste noapte într-o situație imposibilă, un hacker urmărit în toată lumea și o femeie tulburător de frumoasă? Toate acestea se regăsesc, ca într-o pânză de păianjen, în conspirația unui Grup internațional care urmărește puterea absolută la nivel global, prin controlul și împuținarea dramatică a populației. Mai multe personaje feminine voluntare, interesante și curajoase, se alătură tinerilor IT-iști în lupta împotriva Grupului, într-un periplu care pleacă din România și ajunge în Peru, Lituania, Franța și Statele Unite, încercând să aducă lumină în noaptea sufletelor.

What is the connection between the Swan Constellation, a plane crashed in the Amazonian jungle in Peru, two young IT workers who wake up in an impossible situation overnight, a hacker hunted around the world and an incredible beautiful woman? All of this are founded like in a spider web in the conspiracy of an international group that pursues absolute global power through dramatic control and repression of the population. Several volunteer, interesting and courageous feminine characters join IT young people in the struggle against the Group, in an action that leaves from Romania and arrives in Peru, Lithuania, France, Switzerland and Germany, trying to bring light to the night of souls.

Altii au zis despre carte:

Până acum numele Sorin Oprea îmi era complet necunoscut. Nu am știut că este director al Agenției Naționale Antidrog sau că a scris o carte. Nu știu dacă activitatea dânsului în cadrul acestei agenții l-a ajutat sau nu să scrie această carte, dar ideea romanului este interesantă, cu atât mai mult cu cât este dureros de realistă.
Noaptea sufletelor – un titlu atât de frumos și sugestiv! – este un thriller, aș spune eu, mai „soft”  care m-a captivat încă de la început, atât datorită poveștii în sine, a personajelor, simple dar frumos conturate, cât și datorită stilului de scriere. Deși nu este unul pretențios, stilul ușor, cursiv, pe înțelesul tuturor, ajută ca lectura să fie captivantă.

Cartea poate fi gasita in urmatoarele librarii